Berkinesra İyi akşamlar. 15 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim. 2 gündür ayağa kalktığımda sol kasığımda bir yük varmış gibi ve ağrı hissediyorum arka hizasındada yani beldede hissediyorum ağrıyı. Fakat yatarken olmuyor yaşayan var mı?
Taze Berkinesra bnde 3 Ay once plansiz ile ikizlerimi dünyaya getirdim bende öyle sıkıntılarim oluyordu uzannca ağrım yoktu ama ayağa kalkınca vajinal bölgemde ve kasıklarımda çok ağrı oluyordu yürürken sanki iğne batiyormua gibi hissediyordum acile gittim direk doktur yatış verdi 1 cm acilmm ve rahîmde kısalma oldu 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı 4 gün gözetim altında kaldım 2 hafta sonra sonra tekrar aynı şikayetlerim oldu ve direk doğuma aldılar
Berkinesra Taze dün sabah doktor kontrolüm vardı herşey yolundaydı rahim ağzı kapalıydı. Doktordan 1-2 saat sonra yürürken ağrı olmaya başladı. Bahsettiğiniz problem bu kadar hızlı görülemez sanırım
Berkinesra Taze öncesinde kasık ağrılarınız var mıydı? Bebeklerinizi sağlıkla almışsınızdır kucağınıza inşallah
Taze Berkinesra 25 haftamda ikiz olduklarıni öğrendim 32 haftaya kadar hiç bir sıkıntım yoktu şükür sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma darısı sizin başınıza inşallah
Taze umena bebekler hep arka arkaya geçiyordu .. cinsiyetini bir türlü igrenedim o yüzden detayli ultrasona girdim