sariniz13 esolinaaaaa pendik medipolde dr.canan acardemir var çok iyi diyorlar çevremde herkes çok övdü
Melek1818 esolinaaaaa yüzyılda hale hanim var ama bana orası pahalı geldiği için medipole gidiyorum daha önceki 2oglumun doktoru oyfu
momzuzan esolinaaaaa Pendik medipolde Aytekin hanımı öneririm her anlamda mükemmel doktor deneyin derim pişman omazsınız. Bilgisi, iletişimi, becerisi ile fark yaratan bir doktor.
Melek1818 sariniz13 cnm bende ilk canana gitmiştim ama tm tersi hiç ilgilenmiyor muaneyesi bile 5dk ben saadet hanima gidiyorum geçen gittiginde canan hocanın hastası kızarak gidiyordu hiç ilgilenmedi diye ama tabi sizin terciginiz
sariniz13 esolinaaaaa onun hakkında bilgim yok hastaneyi arayınca yardımcı oluyorlar. Sgklı hasta muayenesi canan hanıma 1015₺ yanlış hatırlamıyorsam
Rabiul esolinaaaaa Tss de doğum paketi varsa kadın doğum muayenesi hakkınız olur ekli değilse ücret ödeyebilirsiniz
sariniz13 Melek1818 yaa ilk kez duydum böyle birşeyi yakın bir arkadaşımda saadet hanıma gidiyor ondan da çok memnun bende canan hanımı tercih edicektim ama gebzede çok daha iyi bir doktor bulunca pendikten vazgeçtim
ceyda3434 Bende Pendik Medipol’ de Aytakin hanıma gidiyorum . Çok memnunum iletişimi çok güzel . Whatsaptan ne zaman destek istesem hep yardımcı oldu 🙏🏻🙏🏻
Azra41 Kocaeli’de yaşıyorum 2022 de Pendik yüzyıl Hastanesi’nde Bal mi bal hocam Hale Kayıran da doğum yaptım 🥰🥰
Tugcev momzuzan merhaba. Bazı doktorlar anlamadığım bir şekilde sezeryan merkezli doğum hedefli ilerliyor genelde. Sizin doktorunuzun tutumu ne bu konuda. Bende ona göre denemek isterim 😊