Mayaaa34 Kizlar scotish fold kedim var yavruyken bile enfeksiyon vardi damlalarla atlattik ama gozleri hep sari akiyor goz altlari sap sari nasil gecer bu surekli damlami kullanmamiz lazim bide beyaz oldugu icin goz altlari con kotu duruyor
Mercan_35 Mayaaa34 demlenmiş çay ile silip teramicin (göz için olan) sürün. Ben bu yöntemle iyileşmeyen kedi enfeksiyonu görmedim👍
Mmeelliikkee Mayaaa34 ona da çay pansumanı yapın :) ben köpüşüme yapıyordum chowchowdu çok akıntılı enfekteydi gözü hatta sonra göz kapağından opere oldu içe dönükmüş . Birde bi karışım vardı veteriner biliyordur çok uzun zaman oldu şimdi hatırlayamadım bulursam yazarım onu hazırlatıp onunla siliyordum gözlerini.
Lumlum Mayaaa34 veterinere götürün kafanıza göre ilaç kullanmayın terramisin fazla kullanınca mantar oluşturuyor. Cins kedilerin bir sürü sağlık problemi oluyor maalesef üretimin önüne bir türlü geçilmedi
Mayaaa34 Lumlum her cins kedide saglik problemi olmuyo ayni kedi kuzenimdede var onda yok problem ,dışarıda busuru kedi besliyoruz onlarinda gözleri hassas cins olmasiyla alakasi yok bence
Lumlum Mayaaa34 dışarıdakilerin dışarda olmasından kaynaklı oluyor maalesef cinslerinde hepsinde olmasa da bi çoğunda var veterinerden göz burun antiseptiği alın ya da belki damla yazar