Minikanne50 Ben ergenliğimden beri jilet kullanıyorum şimdi de Venüs Gillette sabunlu olanı kullanıyorum malum jiletlerle 2 3 günde hemen çıkıyor 😬 Doğuma gitmeden hemen önce jiletle alınsa olur mu sizler nasıl yaptınız
Zeyna01 Minikanne50 Ben lazerliyim 34 haftalık hamileyim iki kere bikini bölgem için ağda gittim şubat ayında yine gideceğim 37 haftada önce çatal muayene var çünkü benim tüy takıntım var ya pürüzsüz olmalı jilet hem batık hem çabuk uzuyor hem dokunduğun zaman ele geliyor hoşlanmıyorum
glsn19 Minikanne50 bence ağdaya git çünkü lohusayken falan bide kıllarla uğraşma. Benimde pazartesi doğumum olacak ağdaya gittim mis gibi 1 ay idere eder. Ama normalde bende venüs mor olanı kullanıyordum
Wera Minikanne50 bende aldım aynısını kullanıyorum benim bir haftaya anca uzuyor oyüzden sorun yapmıyorum agda kendim asla yapamam göremiyorum artık kuaförlere kasarım kendimi bebek etkilenir die gidemiyorum suyun geldiği zaman falan banyoda hemen alırsın her duştada al
Gulsah_09 Minikanne50 ben ağdayla kendim.alıyorum normalde 30 haftalik oldum denedim.yapamayinca kuafore gittim.10 dk sürmüyor bence lohusayken uğrasmamakmicin gidebilirsin cnm
Minikanne50 glsn19 Ağda mı 🥲 Daha hiç ağda yapmadım ki 1 kere denedim ufak bir yeri orasını da yara yaptı
RavenV Minikanne50 Ay hiç gerek yok ağdaya falan. Size yardımcı olacak biri varsa eşiniz anneniz veya kendiniz yapabiliyorsanız iki dakikalık iş zaten. Kimse de doğumda vs kılı tüyü dert etmiyor emin olun. Kendinizi üzmeye gerek yok. Doğum başladığında zaten girin duşa hem rahatlarsınız hem temizlik yaparsınız.
_Tazeanne Bende bu konudan muzdaribim hep jilet kullandım bir defa ağda denedim kan içinde kaldı yara oldu ellemedim birdaha 🥲🥲 şimdiden düşünüyorum doğum zamanı nasıl temizlerim diye
Beceriklianne Minikanne50 dün dogum yaptım elim yaptı bir gün önce . Saolsun doguma gittşm ama ben öce lazer gittim hep cok da yoktı
edasontr ay esinize annenize nasıl aldırabliyosunuz 😂 hayatta aldıramam heleki eşime aslaaa annemede tabi yani kıllı giderim gene aldırmam 😂 ayy kotu oldm
Reina Minikanne50 ay nasıl rahat ediyorsun çekilecek dert değil😃 lazere gitmiştim çok az çıkıyor onları da eldivenle hallediyorum