Esilaminel melike94 Dr. Browns aldim arastirmalarim sonucu ve tavsiyeler ile...Henuz kullanmadik ama😊
Rstasar melike94 ben cam biberon almadim cunku cocuk kendisi de tutabilir onu dusebilir kirabilir ,yuzune dusebilir vs bana hic guvenli gelmiyor .Lansinoh momma aldim anne gogsune de cok yakin ucu.
Cileklipasta Avent cam biberon aldım ben. Bir de yine avent plastik gibi olandan aldım. Bazı hastanelerde cam biberon kabul etmiyorlarmış bulunsun istedim.
eylulb Aryam https://www.hepsiburada.com/dr-browns-options-biberon-baslangic-seti-2li-p-HBV000006MNXG?magaza=PHARMASTORE
momof3 İlk 4 ay Dr Browns kullandım,daha sonra chicco natural feeling,şuan 8 buçuk aylığız Avent kullanıyorum 😊 Hepsinden de memnun kaldım.Ama ilk etapta Dr browns mantıklı.
Vctry1706 Kızlar bende dr.browns düşünüyorum e bebekte baktımda o biberonun içindeki emzik mı uç mu neyse yenidoğan mı ayrıyeten mi yenidoğan emziği alicaz
Yagmurkcr97 melike94 avent aldim lansinoh sut sagma makinesi aldim.. aventi sevmiyor oglum suan 2,5 aylik ama lansinohun biberonuna bayiliyor