Ceyceys Kızlar bizim ikili tarama testimiz yapıldı bi sıkıntı cıkmadı cok şükür şuan 16+6 hamileyim. Doktora sormayı unuttum kontrolüm 20.haftada . Burda görüyoruz 2li de yapılsa diğerleri yapılıyor mu yoksa ikilide sıkıntı cıkıncamı yapılıyo .Bilgi verirmisiniz tecrübeli anneler ☺️İlk hamilelik olunca biraz bilgisiz kalıyoruz bu konularda.
Atlarlayasayan Ceyceys ikili iyi çıkınca üçlüyü yaptırmıyorlar genelde.ilk bebeğimde üçlüyü istememişti doktorum
Elizveannesi Ceyceys ilk gebeliğimde hepsi yapıldı. Şimdi de 2liyi yaptırdım, bakalım bir dahaki randevumda 3lü için bişey dicek mi Dr.um 🤷♀️
sdnroztv Benimde ikili testim normal çıktı 16+5 günlük oldum doktorum üçlü tarama testinide yaptırdı doktorun karar vermesiyle alakalı sanırım 🤷♀️ Benimde ilk hamileliğim bildiğim kadarıyla söylemek istedim 😊
Gamzeciks sdnroztv benimde ilk gebelik 2li tarama yaptırmayacağım büyük ihtimalle. Çok doğru sonuç vermiyormuş. 3 lü yaptıracağım sanırsam. Daha 10. Haftadayız
Dilevin Benimde ilk hamileliğim ama ben 2’li tarama testimi yaptım temiz çıkınca doktorum 3 lü taramaya gerek yok dedi ilkinde sorun olursa 3 lü yapıyorlar 😊