Asgdgdhbx Ceydametee yeni tasindik buraya konumu vs hastaneye yakın olması çok iyi oldu benim için önceden pendikte oturuyordum orası bana daha cennet gibi geliyor 🤭
Ceydametee Asgdgdhbx Tuzlanın yerlisiyim ben yalovaya gelin geldim ama çok özlüyorum iş şartları Uygun olsa hemen Tuzla’ya dönerim.Pendik aşırı kalabalık çarşısı frlan oraya gidince baş ağrısı yapıyor bana
Asgdgdhbx Ceydametee evet baya kalabalık ama sadece çarşısı öyle merkezi genede herkese alistigi yer güzel geliyor ☺️
Ceydametee Asgdgdhbx tabi orası öyle çok akraba var xaten bizim Pendik’te.Yayalar,şeyhli,taşlıbayır,Kurtköy 😂😂hep akraba
Sulecakir Bende kartal yakacığa geldim Gaziosmanpaşadan burası bana köy gibi geliyor kimsem yok gidecek yerim bile yok anneme gidemiyorum hamilelik döneminde midem otobüslerde çok bulanıyor 🥺🥲
Sevginur61 Sulecakir karşıdan gelenlere buralar çok boş geliyor zaten😁 ama ben sevdim trafiği çok yok mesela 🤭🤭
Rabia_dgn Sevginur61 Bende avrupa yakasında oturuyorduum Pendik’e geldim akraba çok ama yaşıtım kendi arkadaşlarım açısından çok arıyorum eski semtimii 🥺 24 haftalık hamileyiimm. Güzelyalı’da oturuyorum 🥹
Kubra-233 Sevginur61 bende aynı şekilde gurbete geldim antepliyim Sivas’a gelin gittim şimdi İstanbul pendiğe taşındık şartlar bunu gösteriyor ama ailemi çok özlüyorum 😔