Bmbe21 Fadimee11 39. Haftaya gün verdi doktorum. Her hangi bir sorun yok ise son haftaya kadar bekletiyorlarmıs. Siz kaçıncı haftadasiniz
kncbalm123 Fadimee11 bende sezeryan olucam 37+2 haftaligim bugün gittim haftaya perşembeye gün verdi heralde 38+2felan olucak
Dml991 mmirzamm 2. De öyledir heralde bebeğin gelişimine görede değişebilir ama 39u geçmeZ diye düşünüyorum çnkü normal doğum başlayabilir artık başlamadan sezeryan olman gerek
mmirzamm Dml991 gelişim geriliği var bizde ama doktor onun içinde erken alıp riske atmiyoruz gibi bişey dedi geçen hafta
mmirzamm kncbalm123 maşallah Allah bağışlasın biran önce bizimkini de alsın diyorum riskli durumlar dışında 39 civarı alıyorum dedi ama benim riskli o yüzden 37 gibi de düşünüyor sanki bilemedim baya arada kaldık bı belli olsaydı gün 36+1 bu gün
ParodiMom Benim ikinci doğumum sezeryan olacak normalde tarih 27 Mart biz 15 Mart olarak karar verdik bir aksilik olmazsa inşallah
kncbalm123 Fadimee11 bebeğinizin kilosu azmış bol bol yiyin kaşar muz ceviz fındık fıstık yiyin sureklj arkadaşımda sizinle aynı hafta aynı gün onunda 2500 gr doktor az demiş ve onunda erkek ve onun yemesi yok bol bol yiyin benim