Yasminahmet Bebeğim 16 haftalık iki bacak arasını göstermedi ama doktor %70 kız dedi .Benim gibi olan cinsiyet tahmini doğru olan var mı acaba .
Sensizolmaz Yasminahmet 4 aylık erkek benziyor doktor dedi benim bebeğimde bacak arası kapalı arkası dönük olduğu için kız benziyor dedi yarın 38 haftalık olacaz hala tam bilmiyorum 😂 Öğrendiniz mi bana söylerseniz sevinirim
Serapjjj Yasminahmet bende 16 .5 günlük banada bacakları kapalı dedi emin olmuştur bisey söylemek istememiştir, kızdır büyük ihtimal 😅
Seldahilal Yasminahmet bende 14 haftamda gitmiştim kontrole benimkide göstermedi doktor yapısına bakarak kız benziuor dedi ondna sonrada tekrar gitmedim kontrole acikcasi
Sensizolmaz Serapjjj en son kıza benziyor artık doğumda supriz olur elbiselerinide ortak renkler aldim
Serapjjj Yasminahmet ozman iyice netleşir bana 10 gün sonra gel dedi gidicem bakalım bacaklarını açar inşallah
Sensizolmaz Bacak arası kapalı oldumu arkası oldumu kız bebek. Mi oluyor anlamadım bence simdiki erkek bebeklerde dönüyor 😂😂
Yasminahmet Seldahilal Anladım canım , 3 lü test sonucu için gidecem 2 hafta sonra bakalım cinsiyeti tam gosterirse şansımıza.