asli-dedeoglu Silacavdar 4 gün oldu öğreneli 🥰 uygulamaya ve hesaplarıma göre biz de 4 haftalık olmuşuz
Pelan Silacavdar Doğum günümde öğrendim 8 yıl oldu evleneli bir çok kez aşılama tüp bebek tedavisi sonucunda ilk defa pozitif sonuç gördük Ocak ayında çok şükür
Razirazi ipekky bugün 5 haftalık olduk bizde. Aynıyız seninle sanırım 😌 ben 3 haftalık öğrendim yerleşme kanaması gelince test yaptım çıkmıştı.. kese gördün mü peki Biz pazartesi günü görmeye gideceğiz keseyi
Kadersaahin Adsizbiri kalp sesi dinlemek bebeğe zarar veriyor diye biliyorum özellikle küçükse belki o nedenle dinletmemiş olabilir
Dicle35 Esrashshshssh henüz sabit bir doktorum yok özele gittim birkaç defa şimdi de dokuz Eylüle randevu bulmaya çalışıyorum bakalım
busbuss34 hepoyleolurzaten__ ikiz oldugu hangi haftada anlasiliyor ilk kesede belli olur mu ⅘ haftalikken yoksa 7 haftada falan mi belli oluyor kalp atisinda
hepoyleolurzaten__ busbuss34 5 haftalıkken ikiz denildi değişmedi iki kese görüldü ama doktor emin olamadi 7 haftada tam netleşti