ayseglisik_46 Silacavdar ben galibba daha belli değil uygulamada 5 haftalık diyor ama bakacaz yarın buraya dönmeyi hiç istemiyordum ama 😂
Benimdunyam Benim 5+2 de 4700 lerde çıktı beta değerim ikiz olabilir midiye merak ettim ama bu değerden o sonuca ulaşılmaz değil mi
ayseguluyv Beyz28 benimde tüp bebek 28 Aralık transfer. 12.gun pozitif çıktıktan sonra kacinci gun kalp atışı için gittiniz ? Adete gorede transfer tarihine görede geride çıktı ultrasonda duyamadım. 😭
Duygu_30 pamukpamukoldum salı günü öylesine bi doktora tahlil vericem işte. Keeseye bakmaya gidicem eğer duyulursa o gün duyulmazsa haftaya salı kendi doktoruma verdiğim tahlillerin sonucunu göstericem onzamman duyarım
Ballkupu pamukpamukoldum yarın randevum vardı cok önceden almıştım ama doktorum cuma günü kalp atisini duyabiliriz demisti yarin gideceğim duyamazsak haftaya giderim artik 😊 siz ne zaman gideceksiniz
pamukpamukoldum Ballkupu ay banada haber ver duydun mu kalbini diye🤲🏻 1 şubata aldım randovü Doğum günğme denk gelsin istedim 🥰
Ballkupu fatimafat normal benimde düne kadar sadece kasık agrim oluyordu ara ara dün basladi mide bulantilarim
Ballkupu pamukpamukoldum yaa benimde dogum gunum 5 subat ikimize de cok guzel dogum gunu hediyesi oldu bebisler 🫶