br2023 Silacavdar Bennn😁 tam 1 ocakta öğrendim 🤗ondan önce şüphem vardı zatn test yapıp kesinlestrdm🥰
melekdgdln Silacavdar benn :) pazar gunu ogrendim dun doktora gittim 4 bucuk haftalık dedi, 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem 🥰
1sila br2023 ay bende aynı gün öğrendim sabah kalktığım gibi test yaptım bir hisle bekliyorduk zaten yılın ilk hediyesi oldu bize ilk gebeliğim inşallah
cansuko7 br2023 benim da sat a göre yarın tam 8 hafta oluyor. Ama daha kalp atışı duyamadık kese boş görünüyor çok endişeliyim bu yüzden
fatimafat Silacavdar hepoyleolurzaten__ ikiz hepoyleolurzaten__ hepoyleolurzaten__ beta kaç çımıştı acaba 😁🙏
fatimafat pamukpamukoldum kaç haftalık olduğunu nasıl hesap ediyoruz uygulamadaki önden gidiyor sanki
busbuss34 hepoyleolurzaten__ ikiz oldugu hangi haftada anlasiliyor ilk kesede belli olur mu ⅘ haftalikken yoksa 7 haftada falan mi belli oluyor kalp atisinda
Cansubasar 15 ocakta öğrendim bende şuan 4+5 günlük yarın kese için randevum var dua eder msiniz güzel yerleşimli olsun 🙏
Yasmn55 Cansubasar güzel haberlerle gel canım Allah bize de görmeyi nasip etsin🤗 kalp atışını da duyarsan bilgi verir misin
Bilge_19 Cansubasar benim spn adet tarihime göre 5+3 ama bthcg 5+1de 506 çıktı doktorum kese için gün bile vermedi tekrar kan istedi