2prensesannesiiii Babykalamar hayırlısı bana biraz cinsiyet konusunda tecrübesiz geldi kızımda bu kargaşayı hiç yaşamadım bekleyeceğim artık
2prensesannesiiii Ebrarabla_06 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gönlümüze göre öğreniriz haberleşelim🥰🙏🏻🌺
Haticeburak06 Reina erkek bence kuzum bende şimdi ayrıntılı ultrasona giriyorum dualarını eksik etme lütfen🥺❤️
2prensesannesiiii Haticeburak06 hayırlı güzel sonuçların oldun canım🥰 gönül rahatlığıyla çık o odadan inşallah ben kızımda organ taramasına girdim temiz çıkınca oh çektim sende öyle çıkarsın inşallah 🙏🏻 🌺
Haticeburak06 2prensesannesiiii çok şükür iyiymiş canım ya bacağını ayırdı iyice gördük kız olduğunuda😂
2prensesannesiiii 2prensesannesiiii @Yenianneforum 11+6 yken erkek tahmin ettiniz tahmininiz aynımı burda 12+6 haftalık 🥰🌺
Haticeburak06 Reina çok şükür sağlıklıymış bacağını ayırdı iyice gösterdi kız olduğunu genelde kız göstermezmiş ama bizimki maşaallah😂
Reina Haticeburak06 ayy ne güzel🥹🥹 sağlıkla gelsin inşallah. Sen benmkine ne diyorsun şimdi 😃 dün kız dedin ama alttan bakılmıştı o