Sermec27 2prensesannesiiii bence kız gibi canım kafa kemik yapısı kıza benziyor sanki nubu da kız gibi 🥰
2prensesannesiiii sakinanneee3 2 . Gebeliğim merak ediyorum sizi şaşırtan ne anlamadım kızımda geç öğrenmedim dr öyle de olabilir böylede diyor bu haftada dr net konuşmuştu ondan bi gıcık oldum ve daha bi merak etmeye başladım siz neden rahatsız oldunuz ?
2prensesannesiiii klbkvadisi teşekkür ederim neye baktınız ay ben kızımı net hissetmiştim bunda ne hissedeceğimi bilmiyorum 🙈 ve bunun için tam 1 ay bekleyeceğim🥰
Ozlemom123 Busra_27_34_ klbkvadisi @“Haticeburak06”#p Haticeburak06 Rica etsem bana da bakar mısınız Haticeburak06
klbkvadisi 2prensesannesiiii valla nub bölgesi ikincide çıkıntı var gibi geldi birazda içime doğdu çok d bildiğimden değil tabi bende çok merak ediyorum 13 haftalık oldum şehir dışındayım döndüğümde ilk iş doktora çıkıcam sabırsızlanıyorum öğrenmek için 🌸
2prensesannesiiii klbkvadisi hayırlısıyla öğreniriz sağlıcaklada kucağımıza alırız inşallah haftamız aynıymış 🥰
Reina Haticeburak06 bana da bakar mısın lütfen? 7 haftalık diye gittik ama daha küçük dedi geçen hafta. Yarın yine randevumuz var. Alttan bakıldı
Reina Haticeburak06 canım merhaba doktora gittik kalp atışını gördük çok şükür🥰 tekrar bakma şansın var mı acaba? Bu sefer karnımdan baktı