Arenimoo Kızlar 7. Haftaya gircem ilk gebeliğim de yoktu sorunum ama bunda baldırım. Çok ağrıyor ve kesede hafif küçük Şimdiden önlem alınamaz mi İlla test verdikten sonrami iğne ye baslaniliyir gebelikte bakılır mi o testlere
Zelihapinar Arenimoo benim doktorum pıhtılaşma sorunu olmasın diye kan sulandırıcı içiriyor ilk öğrendiğimden beri acaba direk ona başlasanız sorsanız bir doktorunuza
Swan97 Arenimoo ben ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim kalbi atmadı. Sonra ikinci hamileliğimde talep ettim doktorum gebeliğin etkilemediği 4 genin taramasını istedi ve gerçekten de homozigot mutasyon çıktı iğne başlattı
Calikusuuu Arenimoo benim bir gebelik kaybım var kalbi durdu. Genetik testti bir hterezigot çıktı çok önemli bir değer değilmiş ama yinede Coraspirin kullanıyorum doktorun da tamam derse kullanabilirsin
Zelihapinar Arenimoo o yüzden doktorum bu gebeliğimi söylediğim anda progeston ve kan sulandırıcı verdi düşük olmasın diye
Arenimoo Calikusuuu Ben genetik test yaptırmadım hiç Sadece şüpheleniyorum. Kenfimfen el tırnaklarım hafif morarıyor gibi Baldırım. Ağrıyor ve ayağım buz gibi bilmiyorum bunlarla alakalı olablir mi