Durdaneunl Selamlar 19+4 ikiz bebek ilk gebeliğim hâlâ hareketlerini hissetmedim yarın doktor kontrolüm var doktora soracağım bundurumu yaşayan var mı sizler kaçıncı haftada hissettiniz
yagmurrrra Durdaneunl 16,17de pıt pıt vurduklarını hissediyordum şimdi 20 haftalık oldu videoya çekiyorum o kadar hareketliler🤦🏻♀️ 18,19,20 ful hissetttim. İkinci hamileliğim
Durdaneunl Bmbe21 ikizlerinizi kaç haftada doğum yaptınız acaba toplamda kaç kilo ile doğuma gittiniz
Bmbe21 Durdaneunl 28 haftalık dogum yaptım biri 1280 Gr diğeri 1033 Gr di 2 buçuk ay kuvozde kaldılar şu an 19 ayliklar 🌸 bende toplam 9 kilo almıştım 55 ile hamile kaldım
Melekabdullah Bmbe21 benimde ikiz riskli gebelik serklaj oldum ikizlar digduktan sonra bi saglik sorun vs oldumu nasil bir surecti bende 26 haftadayim korkularim var
Bmbe21 Durdaneunl rahim ağzı kisaligi vardı bundan sebep hastanede yatmıştım iki hafta ve taburcu olduktan iki gün sonra bir anda suyum geldi acilmam olmuş acil sezeryana alınmıştım
Durdaneunl Birikii bir haftam daha var sanırım ☺️ biran önce bende hissederim inşallah nasıl bir his çok merak ediyorum
Bmbe21 Melekabdullah biri doğduktan sonra beyin kanamasi geçirdi maalesef serebral palsi hastası. Diger kızım normal şükürler olsun
Melekabdullah Bmbe21 normal dogummu oldu sezryanmi benim kardeisminde 32haftalik dogdu selbral palsi tanisi konuldu ama agir degil sadce yurumesi biraz gecikecek fizik tedavi goruyor sizinki agirmi Rabbim sifa versin butun yavrularimiza
Bmbe21 Melekabdullah sezeryan doğum. Bizim ileri mi belli değil daha zaten çok küçük şu an sadece fizik tedavi görüyor. Amin insallah