Muezzarabiaertyudf Dün doğum yaptım epudral normal sormak istediğiniz varsa hastane doktor hakkında sorabilirsiniz
Ayab Muezzarabiaertyudf Muezzarabiaertyudf merhaba bende aynur hanıma gidiyorum ve epidural normal doğum düşümüyorm bu 2. gebeliğim ilkinde yine epidural normal oldm ama pek memnun kalmadım şöyleki doğuma 2 saat kala epidurali azalttı yada vermediler çok ağrı çektim sizin nası oldu ağrınız çok oldumu dayanılmaz merak ediyorm yazarsanz sevinirm
Ezgishn Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 Ben Karadeniz’e gidiyorum ama evime yıldızlı daha yakın olduğu için geçmeyi düşünüyorum. Süreciniz nasıl geçti ve fiyat bilgisi biliyorsanız öğrenebilir miyim?
Muezzarabiaertyudf Ezgishn merhaba öncelikle 1200tl Aynur hanımın muayene ücreti Aynur hanım mükemmel biri gerçekten 3.doğumum memur olmam sebebi ile farklı şehirlerde doğum yaptım en memnun kaldığım doktorum ve hastahanem buydu hastahane doğum ücreti tahliller muayene 22bin tuttu ben kontrole gittim 5cm açıklık vardı doğuma alındım epudral takıldı kan tahliline ek 1 400lira aldılar saçmaydı o yani doğum ücretinin içinde olması lazımdı ama dediğim gibi ilgi çok iyiydi ebeler aşırı nazik hastahane çok temiz odalar müsait
Betull6133 Merhaba bende Aynur hanıma gidiyorum Şuan 40 haftalığım doktorumdan çok memnunum fakat normal için beklemeye devam etmeli miyim sezeryana mı yönelmeliyim sizce