Emmiz Şubat anneleri gebeliginizin kaçıncı haftasındasiniz bebeğinizin boy ve kilosu nasil🤔🥰🥳 Heyecan var mı benim 3cu doğum ve sezeryanim haftaya salı konrolumuz var bir kizcem daha olucak nasipse 🥰🥰🥰🥰🥰🧿
Asli1453 Emmiz bir oğlum bir kızım var 37+2 hamileyim 5subat 3.sezeryanimi olacağım bir kizim daha olacak Rabbimin izniyle dün kontrolüm vardı 3.150 kilosu kızımın hayırlısıyla bı dogursak
nilayolcay Emmiz 35. Haftadayız miniğim 2.554 gr normal doğumdan ilerliyoruz tahmini 29 şubat ama canı ne zaman gelmek isterse 🫶🏻😍
1cocuklumom Emmiz benim ne zamana denk gelir bilmiyorum 12 şubattan itibaren gün seçeriz dedi ama normale göre 35+2 olması gerekiyordu 2 hafta önden dedi 3200 kg sezeryan olacak ne kadar bekler bilmiyorum
Yagmurakyurek Emmiz 36hafta 3kilo ilk gebelik normal doğum gözukuor şimdilik bakalım hayırlısı 🫶doktorum 1-subat 10subat arası gelir dedi bilmiorum ne kadar doğru ne kadar yanlış
karaguzelirem_ İyi olmaya çalışıyorum canım her geçen gün daha da ağırlaşsam da 34+0 olduk zaman daraldıkça bi tık heyecan bi tık korku sarıyor birde bir an önce kavuşma isteği kollarıma alma isteği kaplıyor içimi.. ilk bebeğim haliyle bazı endişelerim de oluyor ama sonra allah kolaylığını verir diyorum.. bizimde şubatın 5inde kontrolümüz var 35.haftamda çağırmıştı istekli sezaryen olucam belki gün alırım diye düşünüyorum aslında takribi bi gün konuştuk ama kesinleştirmedik henüz mart 1 diye konuşmuştuk en son doktorumla öylede kaldı..
Emmiz karaguzelirem_ benimde Şubat’ın 13 ile 17 si arasında kısmetse ayın 30 unda randevum var sezeryan günü vericek çok stresliyim bende hiç bişey bilmeden de böyle değildim garip ama hiç heyecan yoktu şuan iki çocuk evde olunca ister istemez onları düşünüyorum rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰🥰🥰
dilek_turkan_14 nilayolcay haftamız da aynı doğum tarihimiz de aynı sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰🎀 hurma falan yemeğe başladınız mı doktora soracam ama devlete gittiğim için randevu alamadım doktordan 36 haftanın içinde gel demişti ama bu gidişle açılmayacak sıra
nilayolcay dilek_turkan_14 amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 💞💞 Ben hurma yemeğe başlamadım doktorumda böyle bir şey söylemedi 🤷🏼♀️ yürüyüş ve pilates yapıyorum sadece 🙈
EDA-GUN12 Emmiz bende 37+5 haftaligim hafif sancılar oluyor nst de girdim pzt günü sancı çıkmadı doktorum haftaya gel dedi Şubat’ın 10 deni geliyor 39 hafta ama ben 39 haftaya yetişmez diye düşünüyorum ilk gebeliğim oğlum olacak Allah’ın izniyle doğumum normal doğum görünüyor
LamiyaCetinkaya Emmiz 35+6 haftalık, devlet hastanesi takipliyim. Bugün artık ikidir bebeğin kilosunu öğrenemedim. Öncesinde sormayı unuttum, bu sefer söylediğim halde cihazlar eski, sonuç yanıltıyor dediler. Çok merak ediyorum ama sanırım doğumda öğrencem 😀
Bebekbeklrkn Kızlar normalde 36+6 son adet göre doktor 37+3 dedi fark ediyor mu daha mı erken doğuyor
Linatkgl Emmiz 5 Şubat sezaryanım var ilk gebeliğim benim bir kızım olacak Allah nasip ederse valah artık halim yok uyku yok gece bacak agrısından uyku yok mide ağrısı baş ağrısı 🤕 Allahım boşa çıkarmasın
Ebru3457 Emmiz benimde tahmini şubat sonu martın ilk haftası gibi ilk gebeliğim normal istiyorum inşallah dönerse 32 de gittiğimde dönmemişti tekrar 35 de gidicem inşallah
Yasanixxxx Emmiz 36 haftaya gireceğim iki hafta önce 2400 gramdı ve bel ve sırt agrısı mahvediyor hiç bir iş yapamıyorum artık 3 yasında bir tane daha kızım var 😊