Srfn11 Ardeninannesi rahmin buyudugu icin kasiklrda bir gerilme ve baski olusuyor aslinda kilo aldigindan deil rahmin yukari cikip buyumesinden giyemiorsun pantolonlarini 🥰 tayt giy en rahati onlar oluyor bu donemde
FatmaAzra_ Ardeninannesi lastikli giyin su an siskinlikten dolayi karnin kapanmaz zaten dugmenin deligine lastik tak dugmeye geçir takmazsan rhaatsz olmazsin karnin cikmamistir ama siskinlik rahatsz eder
FatmaAzra_ Şimdi kızcaksiniz biliyorum ama kizlar ne kadar inkar ederseniz edin o gobek bebek değil yani böyle hissetmek hosunuza gidiyor hamileyim karnim çıktı demek ama yalan da soylemeye gerek yok sizi kandırmak gbi olur o gobek siskinlik bagirsak siskinligi veya yemekten sudan olan bişey gbeligin başlarinda cok olur bi bakarsinzi var bi bakarsiniz yok. Hamilelik pantolonu icin zaten cokk erken su an sadece siskinlikten kapanmaz pantolon o yuzden lastikli giyinin kasiklariniza baski olmasin. Onun dışında gercekci olun 😊 sabredin 20 den sonra hamile oldugunuzu cok iyi anlayacaksiniz bakarsiniz benim gbi 28 den sonra anlarsiniz😊
celileturk Ben 33+4üm pantalonlarım bana hala oluyor. Göbek altından ilikleyince. Bacak basen çıkmadı çok şükür. Bir egöbeğimde 24de çıkmaya başlamıştı acaba ben mi anormal gebeydim 😂 ben toplamda 8 kilo aldım iki hafta önce bebek 2.380 gramdı
AlininAysesii Ben de o hemen hemen o haftalarda rahatsız olmaya başladım, pantolonlarım rahatsız ediyordu ve kasık ağrım oluyordu eve gelince, tayta geçtim benden rahatı yok 😂
Ahsenveannesi Ardeninannesi 34 beden bile hamile pantolonu var ki alt kisim ayni ustu sadece uzun ve genis
Pnrmrcn27 Ardeninannesi aynıyım seninle 😂😂benimde fermuar açık kalıyor artık kapanmıyor . Ben normal tayt aldım bide uzun tişört üstünede normal kazağını giyebilirsin gayet rahat oluyor
drytcvkarsln Ardeninannesi tayt giyceksın 16 haftaya giricem benmde senın haftanda kıyafetlerım olmamaya basladı 🙄🙄
Engineermom Abcdef merhabalar, elbiselerinizi nereden aliyorsunuz ben de elbise ariyorum ama bulamiyorum 😞
Abcdef Engineermom trendyoldan aldım birkaçtane..triko elbiseler çok rahat oluyor aklınızda bulunsun..gebelik boyu rahat ettim son haftadayım halen oluyor bedeni..