AselinAnnesi12 Neslihan_Celik ne güzel 🥰 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 34 haftalık hamileyim bende şubatın son haftasındaki ben kucağıma alacağım inşallah oğlumu 🥹🥹
MiaBaslck Neslihan_Celik Çarşamba günü gün verecek doktorum ama 21 şubat normal doğum görünüyor sezeryan düşünüyorum sanırım aynı tarihlere denk gelir
Neslihan_Celik AselinAnnesi12 Amin 🤲🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻 Sezaryen mı sizinde nasıl geçiyor son haftalarınız ben artık çok zorlanıyorum hiç geçmeyen bir mide yanmam var iç bacak ağrısı geceleri uyuyamama huzursuz bacak sendromu 😭
AselinAnnesi12 Neslihan_Celik Neslihan_Celik maleeef çok ama çok zor geçiyor özellikle don 1 haftadır gece uykusu nedir bilmiyorum mide bulantılarım ve hamilelik reflüm yeniden dönmüş durumda aşırı halsizlikde cabası 😥 sezeryan olacağım inşallah ama artık hayırlısı ile hemen geçsin 1 ay istiyorum her gün daha çok zorluyor resmen 🥹🥹
Neslihan_Celik AselinAnnesi12 benimde öyle ne yesem midem yangın yeri gibi yiyip hemen yatmayın sakın o da reflüye sebep oluyor.Allah yardımcımız olsun vallahi