Ooopitipiti Eşim yolda iki bebeğimle bugün sadece kemik suyuna tarhana çorbası yaptım. Sizde neler var
Boncukk123 Ooopitipiti tarhanam yeni bitti ☺️ Bugun baska bir çorba yaparım aklımda bsey yok ama hava soğuk yağmur yağıyor mis gibi nohut pilav gider yanına havuç tarator ve salata düşünüyorum Allah nasib ederse ☺️🌸
Adenala Ooopitipiti Hiçbir şey yapmadım komşu 9 :30 da fayans kırmaya başladı saatlerce , uyuyamadım migrenim azdı birşey de yapmadım yattım yuvarlandım
Mutlumomm Bugün kahvaltı hazırlayacağım valla akşama kadar oturmuyorum iş güç çocuk bugün de kahvaltı olsun ne yapıyım 🤣
Hayriyekrc48 Eşime ne pişireyim diye soruyorum kahvaltı diyor adama 3 öğün kahvaltı olacak yada patates kızartması niye bu var demez hala düşünüyorum ne pişirsem diye 🙈
Minikmucizelere Ooopitipiti yarin dogum var onun heycanindan valla yemek bile yapmadim sanirim menemen,patates kizartmasi cay falan yicez😂😅
Ooopitipiti Minikmucizelere normal mi sezaryen mi cnm , hadi hayırlısıyla gir çık kucağına al minnoşu.💕💕