Melek0606 aslns33 kızımı dogurtan doktordu ruhhiya hoca doğum katında oluyir asistanlar bakıyor genelde
aslns33 Melek0606 İkili tarama için ilk kez gidicem Bilkente, rutin kontrole gittiğim 29 Mayısta bebeğin kalp sesini bile dinleyemedim daha. Doktorların genelinin tavrı hastanın Bi an önce cıkıp gitmesi gibi geliyo bana, çok Bi beklentiye girmedim o yuzden
aslns33 Aysegul58 cok cok uyguna yaptırmışsın, bi arkadaşım yılbaşından önce 1500 lira vermiş ikili teste. Dediğiniz gibi özelde 750ye falan yapılacağını bilsem hiç gitmem sehir hastanesine
Aysegul58 aslns33 siz hangisine gidiyorsnz. Bide dikmende nerde oturuyorsnz. 19 Mayısa gidebilirsnz istersenz. Bende aslinda sehir hastanesinde kaydim olsn diye gitcektm ama ozeldeki doktorm yapalm deyince yaptik oyle
aslns33 Aysegul58 Nevin hanıma gidiyorum ben de😊 öveçler, salı pazarına yakın oturuyorum. Ben de gideyim kaydım açılsın istedim aslında. Tek Bi hastanede baslayıp doğuma kadar herseyi orda yaptırmak ne büyük kolaylıkmış diyorum şimdi🤦♀️
Aysegul58 aslns33 ben de o konuda cikmazdaym valla. Hem ozel hem devlet kafam karışık yani. Bu arada hastanede gebe okuluda var gelmek istersen. Çok güzel geciyor.
aslns33 Aysegul58 Duydum ve merak da ediyorum ama kızlarım var 2 yasında, bırakacak kimsem yok burda. Aracımız da yok mecbur otobüs kullanıcam. Muayeneye gitmek bile büyük sorun oluyo bizim için.
Aysegul58 aslns33 dururlarsa getir onlari da dicem ama skilirlar sabah 10-12 arası ve 13-15 arası.. bizim 2 hafta geride kaldı toplamda 4 hafta sürüyor ve haftada 1 gun sadece. Cok guzel geciyor cocuk dr. Diyetisyen fizyoterapist ebe kadın dogum doktoru cocuk gelisimci vb bi cok uzmandan bilgi aliyorz memnun kalirsnz ama tecrubeniz vardr zaten. 💐💐💐 Zaman bulursanz bi daha ay gidebilirsnz.
aslns33 Aysegul58 mümkün degil onlarla bi yere cıkmam, 4 kişi zor zaptediyoruz dışarı çıkınca 😅 ben aynen deneme yanılma yoluyla devam edicem analığa mecbur 😅