Sedbng Merhaba Bursa Sonomar da ayrıntılı ultrason yaptıran var mı memnun kaldınız mı? Ne kadar sürüyor?
Eminesahin1 Sedbng ben geçen hafta yaptırmıştım memnun kaldım doktor açıklıyor gösteriyor anlatıyor cd veriyor ve renkli ultrason resmi veriyor benim ikizdi yarım saat falan sürmüştü
Sedbng Eminesahin1 ya çok sevindim çok teşekkür ederim bilgi için. bizimde pazartesiye randevumuz var umarım güzel geçer bebeğim kendini gösterir 🥲 çok merak ediyorum kendisini 😻😻
Eminesahin1 Sedbng çikolata falan yiyin o da iyi geliyor birinin vesikalık gibi resmi var ama biri sırtı dönüktü yandan sadece çekebildi 😀😀
Ayazinannesi16 Bende memnun kaldım.12 hafta önce yaptırmıştım.doktor bey detaylı bilgi veriyor.yarim saat kadar sürdü.her şeye ilgili bakıyorlar.doktorumun önerisiyle gitmistim
Betul86 Bende sonomarda yaptırdım memnun kaldım ilgili bir doktor yarım saat sürüyor tek tek açıklıyor yüzünü gösterip güzel foto çıkarmak için bir kaç kez çekim yaptı sonra seçim yaptık .
Hafizenurrrr Doktorum sonomar ve tomokay yazdı sizce 2 sinden birini seçenek olarak mı verdi acaba bir bilgisi olan var mi