Melikecaglayann aysegullerg sezeryana karar vermişseniz çatı muayenesine gerek yok ki. Ultrasonla kontrol etmiyor mu?
Ikimelekannesi_ anonimgelin bnimki 2700 demişti ama yanıltıcı da olabilir kızımda da öyle olmuştu doğana kadar 4 kg our demişlerdi ama kızım 3.270 doğdu
Veronika gizeem93 ben de 37+3 üm çatı darligindan sezeryan olacam ama bana 15 subat tarihi verildi bebek anne karnında ne kadar süre kalırsa o kadar iyi zaten sezeryan olacağı için iri doğması vs sorun değil yani siz neden bu kadar erken oluyosunuz onu anlamadım
2lokummannesiii Veronika ilk doğumsa beklerler tabi sonuna kadar. Ne kadar durursa o kadar iyi. 2.doğum da beklenmiyor. Belki yazdığınız kadının doktoru normal doğum başlamadan almak istemiştir.
gizeem93 Veronika bilemiyorum yarın kontrolüm var soracağım bende beklemek istiyorum ağrım sancim gelene kadar bu seferde bebek kanala girerse 2 kere acı çekersin diyorlar
Melikecaglayann Ikimelekannesi_ bana da geçen cuma 3100 dedi bugün tekrar gideceğim bakalım kaç olmuş evet yanılma olabiliyormuş kilo konusunda
Sltn123_ 2lokummannesiii benimde tam37ikinci doğum olucak pazartesi kontrole aç gek dedi doktorum bakalım k belki alırız dedi
Seymakpinar 36+2 normal doğumu kolaylaştırmak için bişeyler yapmaya başladınız mı? Hurma yemek, perine masajı gibi? 37+3 de muayenemiz var doktora danıştıktan sonra başlamayı düşünüyorum ben🫠
Melikecaglayann Seymakpinar hurma yemeye başladım 37+2 yiz 5-6 tane yiyorum bir de eğilip çömelerek eşimin desteğiyle akşamları evde tur atıyoruz 🤣
Tinii_minii_mom Benimde 37+1 ya da 2 de sezeryanım var kilomuz 2400 civarı panikle bekliyorum bakalım pzartesi gününü
Ikimelekannesi_ anonimgelin ya bilmiyorum ama sanki doguramam gibi geliyor🙈 o kadar sancidan sonra sezaryen derlerse çok üzülürüm gerçekten.siz hareket fln yaptınız ki.bn 5.katta oturuyorum günlük inmeye çalışıyorum.zaten bu hamilelikte daha çok yürüme hareket etme şansım oldu.