Melikecaglayann 37+1 ara ara kasık ağrım oluyor cumadan cumaya kontrole gidiyorum yarın da gideceğim bakalım ne diyecek doktorumuz. Şafak 20 benim çok heyecanlıyım ilk gebeliğim
Aslii- Melikecaglayann 36+1 benim de vajina batma hissi çok oluyo zaten çok çabuk yoruluyorum bu ikinci gebeliğim sürece hakim olduğum için zamanını bekliyorum
Ikimelekannesi_ Mervekaram22 bizimde son 19 bugün doğum pozisyonu aldigini öğrendim nst de sancı çıkmayınca 2 hafta sonra gel dedi
Civcivinannesii 37+4 benimde yarın görüş günümüz Kasıklarıma çok baskı yapıyor. Doğum pozisyonunda bekliyor
Melikecaglayann Civcivinannesii benimde 25. Haftadan beri baş geliş pozisyonu kasıklarıma baskı var ama ağrım bir kaç gündür var yarın bende gideceğim bakalım ne diyecek
gizeem93 Benimde 37 +2 son 19 gün gösteriyor fakat doktorum 5 şubata sezaryen için gün verdi çatı darlığına dolayı normal doğum yapamayacağımı söyledi
Melikecaglayann gizeem93 olsun bunun normali anormali yok doğum doğumdur . Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle inşallah rabbim yardımcınız olsun
Veronika gizeem93 ben de 37+3 üm çatı darligindan sezeryan olacam ama bana 15 subat tarihi verildi bebek anne karnında ne kadar süre kalırsa o kadar iyi zaten sezeryan olacağı için iri doğması vs sorun değil yani siz neden bu kadar erken oluyosunuz onu anlamadım
Dnss0050 Dnss0050 😊 Benimde 4 yaşında kızım ama bebek sancı yapıyor durmuyor birde kızım yinede tabi evde zorluk yaratabiliyor ilk hamilelik gibi olmuyor rahat
Melikecaglayann Dnss0050 benimde 1 haftadır bel ağrım var bir kaçgündğr kasıklarıma vuruyor hafif hafif
zengooo Kizlar akintiniz.cogaldimi bende acaip akinti var.nst sanci yok.haftaya sali kontrol 3 gun sonra bi.daha 2 gun sonra bi daha sonra bombbb💣💣😃😃😃
Melikecaglayann zengooo bende nst te oğlum uyuyor hep zor uyandırıyoruz yemek yesem bile çare vermiyor. Sancı hiç çıkmadı bakalım yarın gidicem