Rabiul Svl2109 hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😍 geç döllenme değilse ben5+3 de kese gördüm 6+3 de duymuştum
Svl2109 Rabiul geç döllenme değil ama geç yumurtlama 😂 cnm 3 Aralık regl günüm 22 Aralık yumurtlama günümdü 17 Ocak kese gördük 10 gün sonra gel dedi ve yarın oluyor heyecanlıyım çok çok kaybım var heyecanlıyım da
Arenimoo Silaermis Canım bana özelden ultrason resmini atarmısn benimde 6+2 dün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk bebek iyi ama kesesi biraz küçük dedi
Silaermis Arenimoo Ya geç döllenme olabilir bebek görüldüyse sıkıntı yapma 8. Haftada da duyulabiliyo kalbi içini rahat tut fotoğraf nasıl atılıyo tarif eder misin atıyım canım
Silaermis Arenimoo ve bence görüntüyü uzaktan çekmiş ultrosonda benimki daha yakından çekilmişti o da etkiler
Silaermis Svl2109 ben kilodan dolayu 6+3 karnımdan değilde vajinal ultrosonla duydum karından biraz daha geç duyuluyo tedirgin olma şuan kaç haftalıksın
Svl2109 Silaermis bana göre 5 ama adet tarihine göre 7 +4 çıkıyor cnm kilo valla 77 kiloyum keseyi karnımda gördü inşllah bunu da görür