Zarina11keskin Adetim 10 gün gecikti bügün sabah kan geldi korktum hasteneye gittim bebek görülmedi kan testi verelım dediler , evde test yapmiştım pozitif çıkmıştı , çok üzgünüm((( yarın kan vericem
tugcesakzci Zarina11keskin evde yaptığınız pozitif test gebe olduğunuz anlamına gelmez ki yanılma payı çok yüksek. Kan da 5 ve üzerinde gebelik var diyebilirsiniz ancak. Her regl gecikmesi hamilelik belirtisi değildir.
Zarina11keskin tugcesakzci bu zamana kadar bende hiç Gecikme olmamıştı o yüzden test yapmiştim , zaten hamile olmadığım için fazla üzülmüyorum , doktor diş gebelik deyince ondan korktum
Zarina11keskin Nurem20 ya hayır bende onu sorun etmıyorum dış gebelikten korktum sadece o yüzden buraya yazdım
esoerlk55 Zarina11keskin hemen nasıl karar verdi ki buna benim tam olarak 6.haftada kese ve bebek gözüktü? Dış gebelik de yaşadım daha önce evet kötü bir şey ama doktor çok önemli beta takibini yapmalı vajinal muayene yapmalı ve sonra karar vermeli. Dünyanın en saçma moral bozması olmuş kan verdiysen eğer iki gün arayla tekrar ver ve başka bir doktora görün.
tugcesakzci Zarina11keskin kız dış gebelik diye düşünme allah korusun. Bi kan testi ver takip et doktorda kana bakmadan hemen neyin dış gebeliği tanısını koyuyo
esoerlk55 Zarina11keskin Bu arada benim 7 haftalıkken dış gebelik belli olmuştu ve iğne ile düşürmüştüm
Zeyela Zarina11keskin acaba kimyasal gebelik olabilir mi ? Önce pozitif çıkar sonra beta düşer onda da