5+1 ken kahverengi cook az lekelenmem vardi. Doktora gittim kanama alani yok ama leke var diyosan progestan baslayacagim dedi. Başladı. 3 gün sonra leke kesildi. 6+2 de doktora gittim kalp atisi duyduk her sey normal dedi. Ama 6+3 gecesi yoğun aktif kipkirmizi kanama geldi yatarken. Hemen doktoru aradim. Düşüyor olabilir yapabilecegimiz hicbir sey yok sabah gel bakalim dedi. Sabah gittim. Bebek iyiydi. Kese arkasinda kanama alanı var dedi. Yat dinlen bile demeyecegim düşecegi varsa düşecek, ilacına devam et dedi. Sonra 1 hafta kadar kahverengi leke devam etti. 8+0 da gittim. Bebek iyiydi kalp atisi güzeldi gelisimi iyiydi. Kanama alanı da azalmış dedi. Raporluydum zaten işe gitmiyordum raporu uzattı bi 10 gün daha. 11. Haftada çağırdı rutin kontrole. Progestana ragmen yogun kanamalar lekelenmeler oldu. Yasayacagi varsa yasayacak. Sukur bebeğimiz iyi şimdilik. Dikkat ediyorum ben de. Doktor 4 bebekten 1i zaten düşer dedi. Yüksek bi oran yapacak bir sey yok. Saglikliysa zaten ne yaparsan yap seninle kalacak, saglikli degilse pamuklar icinde 9 ay yatsan da düşecek. Allah hepimize saglikla kucağına almayi nasip etsin