_handan91_ Negif Rabbim evlatlariniza şafi ismiyle şifasini versin , sizlere bagislasin insallah 🤲🏻🤲🏻
Negif Birsen56 kızım melek oldu kaybettim toprağa verdim oğlum küvezde kritik durumu allahım Şafi ismiyle şifalandırsın oğlumu bağışlasın sağlıcakla inşallah
Negif Ayyseek kızım melek oldu kaybettim toprağa verdim oğlum küvezde kritik durumu allahım Şafi ismiyle şifalandırsın oğlumu bağışlasın sağlıcakla inşallah
Htcanne Negif Rabbim izsiz şifalar nasip etsin hemen kucağına gelmeyi kokusunu sana nasip etsin inşallah
Birsen56 Negif inşalah sağlıkla alırsın kucağına bol bol dua edecem bebişine başın sağolsun gidenin ömrü kalanın ömrüne versin rabim ömrünü sana uzatsın salih evlat etsin
Gmzydn Rabbim hiç bi anneye evlat acısı yaşatmasın 😭 geride kalan evlandınıza şifa versin sizden ayırmasın 🤲🏻
Sergul1425 Negif Rabbım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de dayanma gücü versin inşallah
Gamzeramo Negif bende 29 haftalık doğum yaptm 6 haftadr bebeğim kuvezde ne zaman çıkacak hiç bisey demiyolar Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kavusalim saglikli sıhhatli insallah Allah’ım şafii ismiyle sifalarini versin kucagimiza almayi nasip etsin 😔
Firstmummy Negif Allah yar ve yardımcınız olsun bol sabır diliyorum kuvez süreleri uzun olabilir içinizi ferah tutun bende 25. Haftada doğum yapmıştım 1 sene önce Allah im size bağışlasın inşallah yavrularınizi