Ayshababy son adet tarihim 10 ocak bitiş 15 o günden bu güne test yaptm hiç pik gormedim dahada silikleşmeye başladi kacirmiş olamam boyle yaşayan oldu mu
ssahin22 Geç yumurtluyor olabilirsin, bu ay yumurtlamamış olabilirsin bunlar gayet normal. Ya da yumurtalarım yeterli büyüklüğe gelmeden atılıyodur vücuttan. Ben doktora gittim klomenle yumurtaları geliştirdik çatlatma iğnesi oldum
ssahin22 Deletedmom_247 Henüz bilmiyorum iğne olalı 5 gün oldu bugün duphaston başladım 5 şubatta öğreneceğim
ssahin22 Ayshababy bendede herşey yolunda sadece bu ay geç yumurtlamışsın dedi ve bu tedavi yöntemini uyguladı 🤷🏻♀️
Zeyela Ayshababy benim de yumurtalarım büyümüyordu klomen içtim büyüdü iğne vurmadı kendisi çatlamıştı bekliyorum hayırlısı
Deletedmom_247 ssahin22 anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için inşallah bebişiniz olmuştur 🙏
Zeyela Ayshababy tabi yumurtlama olmadığı için veriyor yumurtlama takibi yaptırmanız lazım 1 kere gitmeyle değil 10 günde bir gitceksiniz mesela büyüyüp büyümediğine bakacak ona göre karar vercek bende pko olduğunu söyledi küçük oluyordu ama büyümüyordu önceden gittiğmde çocuk düşünmeddn önce hep normal diyorlardı bana da
Ayshababy Mercan_35 devam ediyorum canım flo programinda 23 yumurtlama yaziyordu başka programda yarin gosteriyor yumurtalamayi inşallah testede yarin olur artık
Mercan_35 Ayshababy bendeki uygulama yumurtlamayı 27 gösteriyordu 23 de gördüm👍 Devam edin birden gösteriyor kendini afacan😊
Ayshababy Zeyela inşaallah yapirlar ya kac kez almanyada devlet hastanesinde soylemiştim ilgilenmediler ben bulgaristanliyim ordada etmemişlerdi