Rabiakltk5 Ayyseek 18 haftalığız ben şimdiden küçük şeyler almaya başladım biranda alamam diye düşündüm zaten al al bitmiyorda 😂
Ayyseek nb- 23. Haftayım beşik falan alsammı kıyafetler bi şekil halledilir diye düşünüyorum erken mi sizce ❤
Ayyseek Rabiakltk5 iyi yapmışssınız hiç bişe almadım sadce battaniyesi var 2 tane 😂 beşik falan almak istiyorum erken mi acaba onlar için onu bilemedim canım
nb- Ayyseek bazılarının durumu riskli olabiliyo bya. Eğer öyle bi sıkıntınız yoksa her şey normal gidiyosa erken değil bence zaten birden olnuyo yavaş yavaş anca bitiyo eksikler
Ebruli_08 Ayyseek daha önceki gebelikten aldğım büyük eşyalar vardı sadece 30 dan sonra da kıyafetlerini aldık
Ayyseek Ebruli_08 anladım canım beşik falan alsammı diye kararsıs kaldımda kıyafetler ablamın bebeğinden var onları verecek çok bişey almıcam da onun için merak ettim sağ olasın
Ayyseek nb- detaylıda bi sorun çıkmadı şükür kimseninde çıkmasın sağ sağlim kucağımıza alalım bazı büyük şeyler için erken mi diye sormak istemiştim canım teşekkür ederim