Turannnurr01 Olakiki gaviscon dışında bisey geçirmiyor beni. Tabletini aliyorum şeker gibi baya rahatlatıyor. Ayva iyi diyorlar bide ben ne yaparsam geçirmiyor sadece hafifletir. Olips te iyi geliyor
Rabiul Olakiki ekmek iyi geldi bana mide suyunu çektiği için hiç yoktan rahatlatmıştı onun dışında yeşil elma iyi geldi benim mide yanması ve bulantı beraber gidiyordu beni mahvediyordu maalesef reflü ve mide sorunları olan bizlerde yanma daha fazla oluyormuş bildiğim kadarıyla
Boncukk123 Olakiki dibine kadar yaşadım 3 ay boyunca ağlıyordum hep ilac vermedi doktor bende kendi imkanlarımla sıvı yağ baharatlı yiyecekler acı şeyleri tüketmedim sade soda tükettim yemekten 1 saat sonraları azalarak geçti sonra . 23+4 um ara ara yine oluyor son 3 ay sürekli oluyormus
Rabiul Olakiki inşallah geçer canım ben 14. Haftamdayım bir hafta ilerideyiz 15 desek yeni geçti açıkçası mideni çok zorlama yağlı yemeklerle , keklerle akşamları işten çıkınca tek isteğim eve gidip uyumaktı çok şükür geçti
Rabiul Olakiki hala daha dışarıdan poğaça türevleri yediğim zaman yanmam oluyor yani bizim biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor yatana kadar ben bu yanmayı çekiyordum maalesef ama az kaldı 2. Trimester in sonlarına doğru geçer