KuzeyinAnnesi10 Busenazzzzzz hoşaf bulgur pilavı dere otu tere roka ve tatlı şeyler. Takviye olarak da Bestlak kullanıyorum canım doğumdan sonra 3 gün kullandım bıraktım 21. Günüm tekrardan basliycam bugün sürekli kullanınca aşırı süt yapıyor çünkü taşıyor.
Blueberry0 Busenazzzzzz tahin helva, bulgur pilavı, bestlak damla , fındık, rezene. bende bunlar işe yarıyor
Blueberry0 Busenazzzzzz Günde 3 kez. 20 damla. Ben sabah öğle akşam, 1 bardk meyve suyuna 20 damla atarak içiyorum. Yan etkisi vs yok 🥰
KuzeyinAnnesi10 Busenazzzzzz yok hiç etkisi olmadı günde 3 defa 20 damla suya damlatıp içiyorsun canım
Gozde_52 Merhabalar 🌸 benim iki aylık bebeğim var başından beri doğum yaptığımdan beri daha doğrusu dut kurusu hoşafı içiyorum inanılmaz süt yapıyor vede bebeğe iyi geliyor tavsiye ederim 😍👍🏻
Gozde_52 Busenazzzzzz büyük bardakla içiyorsam bana yeterli oluyor goguslerimin dolduğunu hissediyorum, ama yetersiz kalırsa su bardağı küçükse sabah akşam içebilirsiniz maximum 10 gün içinde tüketmeniz gerekiyor buzdolabında saklamanizi tavsiye ederim 😍