Alevaycicekcan 16 haftalık hamileyim hastanede yatıyorm kanamam var agrım var rahım agzım kısaymış bu durumu yasayanlar nolur sürecinizi bnmle paylaşın
MehmetSerapErol Alevaycicekcan Alevaycicekcan Canım gecmiş olsun öncellikle bendede rahim agzı kısalıgı var ama kanama yaşamadım senin neden oldu kanaman bide rahim kaç mm ?
MehmetSerapErol Canım gecmiş olsun öncellikle bendede rahim agzı kısalıgı var ama kanama yaşamadım senin neden oldu kanaman bide rahim kaç mm ?
Alevaycicekcan MehmetSerapErol cok tsk ederm bilmiyorum üzüntüden doktora sormayı unuttum bebegim de plasenta da aşagıda çok kötüyüm
MehmetSerapErol Alevaycicekcan aynı durumdayız benimde plesanta asagıda ama bunu sıkıntı yapıp kendini üzme canım o stres bebegi etkiliyo plesantanın aşagıda olmasının tek sorunu normal dogum olmuyo okadar saglıklı olsunda bebekler sezeryan olur kendi sakın üzme sen stres yaptıkça daha kötü oluyo
Alevaycicekcan MehmetSerapErol ama bebegmde aşagıda bide cok agrım car ilk bebegm ve cok istedim dua et bna cnmsınn lütfenn sen kacıncı haftadasn
MehmetSerapErol Alevaycicekcan rabbim yar ve yardımcın olsun canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ayaklarını havaya kaldır bol bol dinlen sakın yorma kendini agır iş yapma uzanırken hep ayaklarının altına yüksek yastık koy
Alevaycicekcan MehmetSerapErol saol canım inşallah snde sağlıkla bebegni kucagına alırsın Allahın izniyle bana rahmine dkiş atabiliriz kanama durunca dediler