Merii58 Bugün kontrolüm vardı nst de ilk defa sancım çıktı doktor haftasonuna doğurursun dedi ama açılmam yok , açılma ve sancı artması için ne önerirsiniz ?
Beyzanrrr Merii58 bu bünye ile alakalı bnde 38+4 de doğurdum sancım vardı ama asla acilmam olmadı hurma yedim yurudum herşeyi yaptım fayda etmedi en sonunda hastaneye gittim orda acilmami sağladılar
Merii58 Bebekbeklrkn youtube daki videoları yapsak fayda etmez mi ki sancım varken gitsin istemiyorum yaa doktor 41 e kadar bekleriz diyo
Merii58 Beyzanrrr youtube daki videoları yapsak fayda etmez mi ki sancım varken gitsin istemiyorum yaa doktor 41 e kadar bekleriz diyo
Merii58 Beyzanrrr o zaman sancım inşallah yoğunlaşır da giderim hastaneye bebek de çok aşağıda değil dedi doktor sezeryana döncekmiş gibi bi his var içimde ama heyecanla bekliyorum
Beyzanrrr Merii58 bnm bebekte aşağıda değilmiş hastaneye gittiğimde öğrendim inşallah kendi sancinla normal doğum yaparsın
Kdjhjhhj Merii58 hurma ye sugat yap meryem suresi dinle sicak duş al bol yürüyüş aklima gelen bunlar❤️