hnb Benim midem cok bulanmıyordu enfeksiyon olmusum 12+3 deyim 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum bugün kasık ağrılarım ve akıntım var yaşayan var mı bu durumu??
Tazeanne68 hnb bende de enfeksiyon var ama bulantı yok haftam büyük olduğu için karnımda sertleşme ve kasik ağrısı oluyor sadece
Merve_3351 hnb Hamileliğin başindan beri idrar yolu enfeksiyonum ara ara kaşinti ve akıntı var yeşil renkde antibiyotik kullandim geçmedi ürolojiye gittim iğne ve fitil kullandim şuan 24 haftaligim ve ayni sekilde devam ediyor
Baharduman Tazeanne68 bende de enfeksiyon var 36 haftalık hamileyim enfeksiyon değeriniz kaç çıktı acaba
Tazeanne68 Baharduman lökosit 10 yassı epitel 7 çıktı ama 16. Haftada 30lardaydi dutkurusu suyu içerek geçirdim şuanda da haftada 1 2 defa içiyorum 31. Haftaya girecem yarın
hnb sumeyra14 ben de endişeliyim doktor olmaz dedi sadece erken doğum olur geçmezse dedi ben hastanede de yattım bir gün bakteri de yüksek cıkmıstı ama hala geçmedi gibi hissediyorum yarın sabah tekrar idrar vericem napacağımı şaşırdım valla siz kaçıncı haftadasınız
sumeyra14 hnb ben 35. Haftadayım. Sadece tahlilde çıkıyor harici bir sorun yaşamıyorum ama kullanmak istemiyorum antibiyotik, dut kaynatıp içtiğim halde geçmedi, gecmeyince çaresiz kalıyorum şuan
hnb Merve_3351 ben 1 gün hastanede yattım simdi sonucum cıkmıs lökosit düzelmis ama bakteri hala gözüküyor doktorum proberry diye birşey önerdi almamıştım normalde ama bir de onu deniycem son çare doktorunuza bir sorun isterseniz, bir de günlük pedi bıraktım sanki o da yapıyor.Annelerimizin eski usulü bez kesip koyuyorum sanki onun da faydası oldu