YldrmNUR Elif_49 valla ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hergün ekşi yeşil elma yedim sonrasında sürekli tatlı şeyler aşerdim kızım olacak. Bence aşermeyle alakalı değil :)
Yildiz_20 Wera bende oğlumda öyleydim ya rn sevdiyim limonlu oğluma hamileyken limondan tiksiniyordum ekşi sevmezdim hiç burda biraz cinsiyet barede hakk veriyorum norlamda inanmam
Elif_49 @Wera Allah bağışlasın Ben Limonu severdim eksiyi bide Hemen değişti Şuan tuz baharat Turşu görmek istemiyorum 😔 cinsiyet belli değil
nurhuma17 Elif_49 ilk 2 ay bir 5 kg turşu yemiş ben ve ayrıca baharat ve tuzu da çok severim hiç kesmedim🤣 (erkek bebek)
yeschef-13 Ben elma keser gibi limon kesip yiyordum hala da öyle tuzlu limon ağzım uyuşana kadar ve bebegim erkek 20+5 😂
Elif_49 @yeschef-13 şuan dediniz ağzım kötü oldu😟😊 İlk bende yiyordum şuan asla yiyemiyorum 😏 Allah bağışlasın bebişinizi
Srfclkkl Elif_49 bende tam tersini biliyorum hatta ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı derler ben çok fazla çikolata yiyorum mesela cinsiyetimizde erkek