Ezgisrerkli TheMother Rica ederim ne demek 🥰 Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı 🤲🏻
Anneoluyorumm00 Seda_2516 benimde ikinci hamileliğim ilki 1 buçuk yaşında bende korkuyorum zorlanır mıyım diye ama bakalım hayırlısı,benim sağlık sorunlarımdan dolayı ikinciyi hemen yaptım 🥰
umaydurununannesi Seda_2516 aralarında 31 ay olucak 35 haftalıgım son zamanlarda zorlanıyorum agırlastım agrılarım var ama tam uzanıyorum cısım var ay dınleneyım dıyorum acıktım bu tur zorluklar oluyo
1cocuklumom Seda_2516 benim oğlumda 2 yaşında 36 haftalık hamileyim aşırı zor doğunca eminim daha zor olacak ama bu zorluğu inşallah atlatıp güzel güzel büyüyecekler kolay olacağını zaten düşünmemiştim
Buseirgit TheMother otururken kucağıma aldım hep ilk kırk gün sonra normal aldım benim kızım baya kiloluydu dikişlere bir şey olmasın diye hep etrafımdakiler uyardı ama kızım zor dayandı 40 gün 😊
Meryeminannesi20 Seda_2516 kızım 3 yaşında doğumuma bi ay kaldı zorluk olur illaki ama kardeş gelmesini dört gözle bekliyoruz kızım yanlızlıktan tek kalmaktan çok sıkılan bir çocuk