Arkadaşlar beta HCG degerlerimiz düzensiz yükseldiğinden doktororum sadece ultrasondan bakıp dış gebeliktir dedi ilaçlarımı bıraktırdı pıhtilasmam vardı benim iğneler vs.sonrasinda evde dusurursun dedi gelmene gerek yok tekrardan dedi ben başta tmm diyip o gün ilaçlarımı kullanmadım ertesi günü dayanamayıp başka doktora göründüm beni önce ultrasondan baktı degerlerimi de gördü dış gebelik olabilir dedi birde alttan bakarız o zamn net konuşuruz falan…Neyse alttan da baktı tüpleri gördü dış gebelik ile ilgili birşey görmüyorum dedi daha yeni oldugundan değerlerin düşük cikmis olabilir dedi yada bebek daha tam gelişmemiştir cumartesi günü gel beta ver birde tekrardan ultrasondan bakarız dedi birsuru düşük önleyici iğne,vitaaminler,Pıhtılaşma igneleri,hapları verdi.Bu ilaçları görünce herhalde doktor birşey görmüş ki gebeliğin devam etmesi için bu ilaçları verdi dedim yoksa bir insan neden bu kadar ilaç yazsın ki değil mi ama??Siz ne diyorsunuz arkadaşlar sizce olumlu mu düşüneyim olumsuz mu bana bir ısık verir misiniz😔