ICY Merhaba, İstanbul’da hacamat yaptıran, gidip memnun kaldığınız bir yer var mı? Hamilelik için yaptırmak istiyorum da nereye gitsem bilemedim
Deletedmom_89 ICY güneşli de Ayşe hocam var çok değerli ve kıymetlidir ayrıca hacamat eğitmenidir kendisi ehli sunnet birine yaptırın
myprincessgirl_ ICY orayı bilmiyorum maalesef ama bakırköyde çok güzel bi yer var bende düzenli gidiyorum oraya tabi hamilelikte hiç gitmedim
Bengo ICY ritim İstanbulda bir yer var yaptırmıştım doktor ve hemşireler 600 TL gibi bir şey verdim hatta yaptırdığını gün hamile olduğumu öğrendim 😂
ICY myprincessgirl_ Hamile değilim de sebepsiz yere hamile kalamıyorum bir de hacamat yaptırayım dedim faydasını gören çok kişi olmuş
myprincessgirl_ ICY Dr Bekir Yıldız bakırköy google dan bakın iletişim adreslerine şifa olsun inşallah 🙏
1ciftyesilgoz Merhaba, benim teyzem yapıyor eğitimli kendisi, bana yaptı bir kez adet görüp atlasından hamile kaldım şuan yavrum kucağımda. Arkadaşımda yaptırdı o da 1 ay sonra hamile kaldı :)
ICY 1ciftyesilgoz Merhaba, sizi biliyorum geçen sene aynı zamanda hamile kalmıştık :) Kalbi durduğu için kürtaj oldum o zaman beri olmuyor. Teyzenizin yeri var mı İstanbuldaysa eğer yaptırmak istiyorum
1ciftyesilgoz ICY yaa öyle mi çok geçmiş olsun.. teyzem referansla danışanlarının evine gidiyor . İstanbul’da yaşıyor kendisi isterseniz özelden bilgilerini paylaşabilirim
Bbsozlm 1ciftyesilgoz merhaba bende hacamat için bilgi arıyordum ama teyzenizin bilgilerini benimle de paylaşabilir misiniz acaba
sedassert ICY merhaba, ben de hemşireyim eğitimini de aldım hacamat yapıyorum aktif olarak istanbul Anadolu yakasındayım dilerseniz görüşebiliriz
sedassert Bbsozlm Merhaba, ben de hacamat yapıyorum hemşireyim aynı zamanda. İstanbul anadolu yakasındayım