NekwaSultan eliiif canim incecik terletmez bir kumas yaz bebelei için gerekli özellikle Kissa bebis penye daha iyi 😉
Cigdemilkar eliiif bende bilemedim alsam mi almasam mi netten baktim cok pahali geldi fiyatlari sonra e bebekte 30 liraya denk geldi aldim cok amacli ortuymus yani ustunde kundak battaniye emzirme ortusu kurulama havlusu puset ortusu olarak kullanilabilir yaziyordu bende dedim amaaaaaaan herseyi aldm buda eksik kalmasin 😂 Aldim ama 33 haftaligiz henuz kullanmak nasip olmadi bakalm
Bahar54 eliiif ebebekten aldim buyuk olculerde olanlardan. Cok kullanisli oluyor. Ben daha cok kundak icin kullaniyorum. Yuzune vs geldiginde kalin olmadigi icin nefes almasini vs engellemiyor.
Mervenin Dün aldık biz özellikle yaz bebeklerinde kalın battaniyelerden daha kullanışlı oluyormuş duştan sıpnra bile bebeği onla kuruluya biliyorlarmış ağız mendillerindende kullananlar çok memnun😄 bende iki yane müslin battaniye ve ağız bezleri aldm inşallah kullanınca bizde memnun kalırız😇
Smye İnçe Batıbeyli gibi düşün emzirirken örtersin ev sıcaktır penye battaniye olarak kullanırsın bi yere gidersin altını açmak için kullanırsın gazı cıkarıken omzuna serer kullanırsın kısacası herişe😂
Arzymn Cigdemilkar ben 2 tane almıştım, 2 de doğumdan sonra aldım, inanın çok kullanışlı pişaman olmazsınız. İster altına serin, ister ev sıcaksa üstüne örtün , ister kundak yapın, ister havlu niyetine kullanın, çok amaçlı, iyiki almışım dediklerimden
Dk16 Cigdemilkar kumaşçılarda metresi en fazla 20 lira ve eni büyük oluyor 1.80 Ben 3 metre aldım 90*90 cm 6 adet battaniye çıktı kenarlarını da dikiş makinesinde 🧵 hallettim toplamda 50 lira tuttu Bence hazırlar çok pahalı kumaşçıdan almak hem daha ucuz hem de el emeği oluyor tavsiye ederim
Cigdemilkar Arzymn kullanisli olup olmadigini bilmedigim icin 1 tane almistim keske bikac tane alsaymisim🙄 Neyse illaki tekrar denk gelir subata daha cok var ☺️☺️
Zehra5507 Dk16 bende aldım da kumascidan dikmeden önce yıkadım 40 da ama tuylenme oldu sizde oldu mu acaba
Cigdemilkar Dk16 evet bende 60tl nin altinda goremeyince 30 lira bana bedava gibi geldi 😂el emegine gelince onu yapmak birazcicik beceri isi bende cok becerikliyimdir sormayin 🙈 Ama cok ise yariyormus o ortuler 2 tane daha aliyim die dusunuyodum bende gidip kumasi alip terzide kestirp diktirsem yine hazr aldigmdan ucuza gelir aslinda sonucta herkes dikis dikemiyor yani 😂😂
eliiif Kizlar bende aldim bugun lcwd den 2li 23lira hic o internetteki paralari vermeye gerek yok bende bakmistim baya pahaliydi. Bende bulunsun diye 2li aldim
Dk16 Cigdemilkar ya kenarını kıvırıp düz dikiş yapabilirsin ben de becerikli biri değilim ama ucuz birşey varken de pahalı birleyen almam Bence deneyin yapabildiğinizi görürsünüz Hem ben düz beyaz aldım renkli ve desenli olanlara güvenmiyorum aklınızda olsun sizin de 👋🏼😇
Dk16 Cigdemilkar ben kumaş boyalarına güvenmiyorum babam tekstilci de biraz ondan böyle takıntılarım var 😂😁