Nuraslanklc Mervekus2402 hamile kalmadan aşağı yukarı 1 yıl oncesinde tombik bir kız bebek doguruyordum belki de çok istediğim için psikolojik olabilir ama geçen yılda hamile kaldım ve kız olduğunu öğrendim 🤭
Asabiyimben Mervekus2402 hamile olduğumu bile bilmeden rüyamda kız gördüm adını bile görmüştüm. Çin takvimi, yüzük testi , bıçak makasa oturma , kan değişimi falan filan tüm hurafelerde kızdı dedim artık erkek çıkarsa çok şaşırırım sonuç erkek 🤣
scucer Mervekus2402 evet görmüştüm üstelik doktor o hafta yuzde 80 kiz gorunuyor demişti ruyamdaki doktorsa kiz bekleme bosuna oglun olacak dedi 1 hafta sonra oglusumu ogrendimm🤭
Ozlmylmzz Mervekus2402 bazen tersi çıkar ana ben ilk gebeliğimde kız ve isimde görmüştüm kız bebeğim oldu suan ikincisine hamileyim öğrenmeden önce iki defa gördüm erkek bebek olduğunu erkek bebekmiş öğrendik eşimde görmüş rüyasında ben oğluma ne isim koyucam diye anlatmamıştı öğrenene kadar 💓
Aselim11 2 kızımda da hep erkek bebek görmüştüm kızım oldu şimdi 3.ye hamileyim 2 kere üst üste kız bebek gördüm ama daha cinsiyetimizi öğrenmedik çok küçüğüz
Tugcedora Ben rüyamda hamileydim kız bebekti ve 2 kere üst üste gördüm 1 hafta içinde rüyayı gördükten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve kızım olacak 🥹🥰
Yenianne6706 Mervekus2402 hep erkek hissediyordum ama gönlümden kız bebek geçiyordu :) rüyamda gördüm kız bebekti. Cinsiyetimiz belli oldu kız :)
Masalhira34 3 çocuğumda da rüyamda cinsiyetlerini gördüm hatta hamile olmadan önce gördüm doğru çıktı ☺️