Merve-metin Teslimenursevil benimde bat 1 Şubat ama ben belirti anlayamıyorum grip oldum sürekli öksürüyorum kasıklarım ağrıyor öksürükten mide bulantısı yaşıyorum bugünde kahve leke geldi çok küçük ama belirti midir bilmiyorum gecikme olursa test yapacam
Zeyna27 Teslimenursevil kasık ağrısı bende yaşadım hatta yine olmadı yine olmadı diye evde dolandım durdum umarım seninde vardır
boraninannesi_ Teslimenursevil benim de belirtilerim öyle erken baslamıstı şüpheli ilişkim de vardı o yüzden 31.günümde hemen erken gebelik testi yaptım ve kan verdim beta 485 çıkmıştı 🙏🏻
Teslimenursevil Zeyna27 inşallah ya bazen olabilir belkş diyorum sonra saçmalama ya doktor olmaz dedi niye kendini kandırıyosun diyorum
Teslimenursevil umut0808 yumurtamayı geçmişimdir diye düşünğyorum bu ay yumurtan büyğmedi demişti doktor zatende
boraninannesi_ Teslimenursevil ben 22 aralıkta doktora gitmiştim reglimin sonuydu doktor hiç yumurta yok şuanda dedi, 31 aralıkta hamile kaldım🙈 çok da şeyyapmayın yani doktora
umut0808 Teslimenursevil siz testte devam etmeniz gerekiyordu size demiştim 11 olan yeni gelişiyordur dye
Teslimenursevil boraninannesi_ bende 22. Günde kan vericem hastaneye gidicem o gün gitmişken veriyim bi diyorum
Teslimenursevil boraninannesi_ banada doktorum aslında bu ay biraz daha üstüne düşebilirdi adetin 15. Günğ gittim 11 buçuk mm yumurtam bardı büyümez daha o dedi bu ayı es geçelim dedi bi dahaki adette gelirsin demişti
Teslimenursevil boraninannesi_ normalde hep 1.20 yada 0.5 gibi çıkıyor ama 1.20yi asla geçmez bakalım ne çıkıcak