Anneseker Ay kızlar gece ilk kez yalancı sancı çektim 2-3 dakika sürdü belime ve kasığıma girdi hani sancı bilinmeyecek anlanmayacak bir şey değilmiş onu öğrendim😅 37. Haftamıza girdik
Eminefidan Anneseker ben de dün gece ilk kez yaşadım sağ kasığımda bı ağrı girdi gaz sancısı sandım ilk başta 😄
Anneseker Eminefidan kesinlikle gaz sancısı değildi😄 siz kaç haftalıksınız beraber takip edelim happy mom arkadaşı oluruz 🌸
R4bi4ksoy 38+1 deyim benim yalancı sancım da olmuyor galiba çok bekliyorum olsun diye ama olursa da 1-2 saniyelik gibi oluyor, çok da hareketliyim hem yürüyüş hem Egzersiz, çift basamak merdiven çıkıyorum devamlı, nolacak bilmiyorum bir an önce geliversene
Anneseker R4bi4ksoy ben dün akşam yatmadan egzersiz yapmıştım simge duman bebeği kanala yerleştirme videosu youtubeden bakabilirsiniz uykuluydum belki 2-3 dakika sürmemiştir bana uzun geldi 😄
Anneseker Esranur_53 bana 5-15 arası doğum olur dedi ama benim sancılar kasılmalar başladı o kadar süreceğini sanmıyorum youtube simge duman egzersizleri yapıyorum sanada tavsiye ederim kanala yerleşmesi için yapılan videoya başladım dün