Pelinasa Arkadaşlar çok şiddetli ağlama krizi sinir krizi yaşadım 2 aylık hamile yim yaklaşık olarak çok korkuyorum bebeğime zarar vermişmiyimdir napmamlazım
Selenaygur Pelinasa canim oluyo oyle arada kanaman falan olmadiysa bebekte de bisey yoktur daha bikac sefer saha yasayabilirsin boyle durumlar sakin kalmaya calis sevgili hormonlarimiz saolsun 😊
Atafra Pelinasa hoşgeldin aramıza 😁 malesef hamilelik hormonu dedikleri şey bu yaşadığın.bebeğine bir zararı olmamıştır ama kendine zarar vermemek için psikolojik olarak daha az üzülmeye çalış derim elinden geliyorsa.bu sinir krizleri en çok sana ve çevredekilere zarar veriyor malesef.
Aysnr08 Pelinasa bende cok agladim icimden sesli sesli aglamak geliyordu 22 haftalığım çok şükür bebegim iyi😊
blackeagle Pelinasa onu bende yaşadım canım eşimle kavga edip zor günler geçirmiştim çok şükür bişey olmadı bebeğim hala sağlıklı korkma
Pelinasa Selenaygur saol içime su serptin kanamam olmadı çok şükür bebeğime zarar verdim die çok korkıyorum
Sevilay07 Ya seni cok iyi anliyorum.bende 2 aylik hamileyim ve sevinip mutlu olmam gereken yerde hep ağlamakistiyorum. Senin gibi bende bebeğime bisey olur diye korkuyorum. Kendimi mutlu etmeye calisiyorum ama suan yasadiklarim cok agir geliyo bana. Yogun bikanamayla hastanede yattim 4 gün ve sürekli yataktayim sadece wc giderken ayaga kalkiyorum. Annemdeyim. Evimden eşimden ayri olmak da canımı sıkıyo.
Pelinasa Sayenizde daha iyi hissediyorum sizlerde çok iyi olun birbirimize destek olalım en yakınlarımızdan bekliyoruz bazen olmuyor ilkhamileliğim oyüzden ondanda çok korktum sağolun kızlar iyiki varsınız❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🤰
Sevilay07 Pelinasa iyi çok şükür ama rahimde kanama alanı var. 3 günde bir kontrole gidiyorum. 8 yildir bekledim tüp bebek le oldu. Daha sevinemeden bu cıktı. Yinede şükrediyorum Rabbim herkese nasip etsin. Hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
MercimekHabbesi Pelinasa İnan bana gebeliklerde en normali haddinden fazla duygu değişimleri oluyor. Kendini bu şekilde strese sokmamaya çalış, elimizde olmuyor bazen ama bebeğimizi düşünmek zorundayız. Hiç bir şey senden ve bebeğinden daha değerli değil unutma :)
Senbibak Pelinasa canım bende çok yaşıyorum herhafta kesin oluyor 10. Haftaya girdim bu hafta daha skin geçti bebeğe stres verir diyorlar daha dikkatli olalım
Deletedmom308 Bende 8.haftalarda bi sinir krizi geçirip çok ağlamıştım çünkü eşimle kavga etmiştik..ertesi gün kahverengi yoğun akıntım gelmişti Progrestana ve iğneye başlatmıştı doktor.Ne olursa olsun üzülüpte ağlamayın hiçbi şeye