Bilge_19 Merhaba 5+2 gebelik haftasındayım bthcg değerim dün baktırdım 506 çıktı sizce değerle haftam uyumlumu doktorum henüz bişey demedi
Edos123 Bilge_19 beta ile hafta arasında ilişki yok vanım bazıları çok düşük betalarla öğreniyor bazıları yüksek öğreniyor senin betan da gayet iyi bende 802 ile öğrenmiştim önemli olan artık 2 günde bir 2 katına çıkması
Bilge_19 nurcan355 benim ilk kızıma hamileyken haftama göre 2 3 hafta geriden geliyordu geç döllenme demişti doktor şimdi bu gebeliğimde aynımı değil mi bunu merak ediyorum sizin değerleriniz çok yüksek çıkmış
Serendipity16 Bilge_19 benim 5+2’de 840 falandı herkeste farklı çıkıyor bu değer adet tarihinize göre hafta uyumu yapılır ki zaten ilk zamanlar hep ya 1 hafta geriden ya 1 hafta önden gidiyor
nurcan355 Bilge_19 evet bu yuzden ikizmi ucuzmu diue soruyorlardi akrabalar yok tek kese gorduk diyordum ikizdir o diyorlardi 😂
Pamuk mickey Tabi normal gebelik gibi ama normal gebelikte doktor sadece son adet tarihini baz alınır hafta ona göre ilerler.Tup bebekte transfer günü mü baz alınıyor diye düşündüm.
Bilge_19 Benim değer 96 çıktığında bana da 3 haftalık demişti 3 gün sonra yine verdim 506 olmuştu ama hfsftasını söylemedi