Esrtgb Dünden beri hastanede yatıyorum pert oldum uyuyamadım 3 damar yolu açıp patlattılar kolumda kan revan bayıldım saçma bir günün sabahı baş ağrısı 35+6 dayım yine ıgne yapacaklar sizce süreç nasıl ilerler siz ne yasadınız yaptıranlar vardı görmüştüm
Gamzegll Esrtgb Ben yaptırdım kuzum 33. Haftamda ikizlerim var hareketlerinde azalma oluyor ve kısa süreli şeker yükseliyor ama iyiki vurdurmuşum 35. Haftada doğdular ve kuveze bile gitmediler
Esrtgb Gamzegll korkuyorum küvez olayından bide artık gelecek mi gelmıcek mı ailem uzakta haber bekliyor ben burda acaba diyorum bugun gelir sancı var yok sonra bakıyorum sancı hafifliyor ama süreç hep bu döngüde
Gamzegll Esrtgb korkma haftan çok iyi kuveze girse bile en fazla bir hafta kalır evet insan istiyor ki kucağına alıp evine gitsin ama inan korkulacak bir şey yok hem kesin kuveze girecek diyede bir şey yok
Yagmurmg Çocuğun kilosuna da bağlı kuvez şu an kaç kilo ciğer iğnesi kötü birşey değil merak etmeyin arkadaşımda vuruldu çocuk 36 da geldi o 32 de vurulmuştu çocuk kuveze girmedi çok şükür