Umutaren İkili taramada yapılan kan testi için aç mı gidiliyordu çok açım erkenden uyandım uyku tutmadı aç olduğum için bişey yiyip yatabilir miyim
Anneeadayi3 Umutaren aç tok farketmiyor ama kan alicaklari için aç olmak bir tık iyi oluyor doğru sonuç için
Yagmurmg Umutaren tok gidin özellikle tatlı yiyin çocuk hareketli olsun ikili test ve renkli ultrasona tok gidiliyor
Sevda_ege Gende ac gitmem istenmişti kan tahlili vs yaptıkları için sağlıkla gelsin bende birazdan sezeryan olucam stresten uyumadim
Umutaren Sevda_ege çok teşekkür ederim yaa sağlıkla alın kucağınıza Allah kolaylıklar versin bu benim 2. Gebeliğim 1.5 yaşında oğlum var ama üstünden baya geçtiği için unutmuşum
Canan_bakal0703 Ac diye biliyorum 3 tup kan birtanede idrar ayriteten ulturosona gidiyon benim oyle olmustu
_almirasmom Sevda_ege ben de 2. Bebısımı kucagıma alcam zaman kızım 16 aylık olcak saglıkla alın kucanız🥹
_Eliffm Tok gitmeniz çok önenli bebek hareket etmesi gerek içeri girmeden hemen önce çikolata yiyin 2 hafta önce yaptırdım ben Allah’a şükür sonuç güzel çıktı bebeğimde sorun yokmuş.
Ceviz6550 Umutaren tok karninada oluyormus ama aç iken test sonuçları daha net çıkıyormuş ordaki hekim öyle demişti bana
seerappp Umutaren tok gidin ölçümler sırasında bebek bazen arkası dönük ve hareketleri yavaş olabiliyor hatta ben gittiğimde benek uyuyordu sırtı dönüktü doktor birşeyler yemeye gönderdi
Bsm Umutaren ben yok gittim bişi demediler çünkü farketmiyor bende de ye gitsin canım ya aç mı duran 😍
Rabiul Umutaren ben saat 2 gibi yaptırmıştım doktorum da aç veya tok dememişti zaten o saate kadar aç kalmamda mümkün değil 😂