Songul-12 Çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor ve doğumu ondan sonramı kararlaştırıyorlar normal veya sezeryan
Tugcekivrak Songul-12 37. Haftada yapılıyor genel de bir kere bakıyorlar normal doğum için çatı müsait mi diye sonra doğuma kadar bakılmıyor aksi bir durum yoksa 🌸
Merve-akbulut Songul-12 38. Haftada bakıldı kuzum bende . Eger bebekte sıkıntı yok ise evet çatı muayenesi yaptıktan sonra normal veya seseryana karar veriliyor
Dnss0050 Rabiacyrn17 bende 37+2 deyim ama bakılmadı hiç belki 2.doğumum diye ama devlette sancı yoksa bakmıyolar
Bebekbeklrkn Rabiacyrn17 hayır yapıyor benim 34 Ten beri nst sancım çıktığı için baktı bugün yine baktı 37 haftalık yok açılma dedi
Rabiacyrn17 Dnss0050 bi de devlette sezeryan son çare olduğu için normal doğum deneniyormuş önce olmazsa sezeryana alıyorlarmış çatı dar çatı geniş olayı yokmuş orada
MinikkCivcivim Dnss0050 2.dogumlarda bakmiyorlar galiba ben ozele gitmistim ama 2.oglumda bakmamislardi banada
Kerimedemir Rabiacyrn17 evet devlette yaptım eğer mümkün olmicaksa normal doğum babayada sorulup sezeryan yapılıyor
Kader_sezer Songul-12 38+1 dün oldum cati muaynemi ama normal yapamicakmisim galiba sezeryan olmam lazimmis bebisin kafasi asagida degil birazcicikda buyukmus catimda o kadar acik deilmis
Nurhan_Ergn Songul-12 ben 40 haftada oldum acilma falan hala yok Dr uyarı verdi açılması için ama hala tık yok bizde suni sancı ile doğum yapcam sancı falan da yok nst de cikio ama bende birşey yok.daha
Esrtgb Songul-12 durumunuza göre benim 34 de sancım var diye yapıldı sonra 10 gun sonra bir daha simdi 37de bır daha duruma gore diyor normal yada farklı dıye
perosy Songul-12 çok fazla sancım var diye dün bakıldı 35+3 rahim çok yumuşamış😬 muhtemelen pazartesi tekrar bakacak yine çağırdı