Zisanince Kizlar benim bebeğim 17 aylık veadetim gecikti defalarca test yaptım 22 sinde adet olmam gerekirdi bugün gittim kan testi verdim 1,20 çıktı HCG m 1 hafta önceki iliskimden şüpheleniyorum yoktur birşey değilmi yada varmıdır bilen varmı
Ceyda Zisanince ben 1 buçuk senedir çocuğum olmayan biri olarak ve her ay test veren biri olarak söylüyorum şuan 15 haftalık hamileyim verdiğim ilk betam 1.20 çıktı iki gün bir yükseldi
Zisanince Hilalalaa ya 25 inde adet oldum diye sevindim aşırı bir kanamam vardı bugün bel ağrısından hastanelik oldum ve şuan kanamam yok gibi normal mi düşük falan mı yaptım acaba vardı da bilemedim 🤷
Zisanince Ceyda şöyle adet oldum 25 inde ama felaket bir kanamam vardı bugün bel ağrısından hastanelik oldum kanamam azaldı ama hala uyku uyuyamiyorum bel ağrısından acaba düşük mü yaptım anlamadan vardı da anlayamadım ki
Zisanince Ceyda şuan lik istemiyoruz yani tabi varsa hayırlısı oğlum aşırı yaramaz ve bana çok bağlı zor olur onla diye biraz daha büyüsün düşünüyorduk inşallah siz hayirlisiyla kucağıniza alirisniz